AFW Business Network Event

AMSTERDAM FASHION WEEK PRESENTEERT Business Network Event: KEYS TO SUCCESS!

Professionals binnen en buiten de mode-industrie ontmoeten elkaar tijdens KEYS TO SUCCESS, hét Fashion Networking event van Nederland. Of je nu liefhebber bent van mode, gepassioneerd ondernemer of business professional op zoek naar inspiratie, KEYS TO SUCCESS wordt een sprankelende avond! Als connector en promotor in het samenbrengen van ‘business and fashion’ wil ik hier dus graag extra aandacht op vestigen. Voor een zeer redelijk tarief kan je namelijk deelnemen aan deze avond. Ik zeg: doen en see you there!

De sterren van de avond:

TONY TONNAER
Tony Tonnaer is 7 jaar lang directeur geweest van modelabel Kuyichi. In 2010 lanceerde hij K.O.I. (Kings of Indigo) met het motto: recycle, repair & re-use. Een duurzame jeans die tijdloos is en je kunt bijven dragen. Tony Tonnaer was jurylid van The Green Fashion Competiton en is expert op het gebied van duurzaamheid, denim en ondernemerschap.

ROB GROENTEMAN
Als eigenaar van één van de leidende fashion distributeurs in Nederland, Blosh BV, weet Rob Groenteman precies wat hij wil, een commercieel succesvol bedrijf. Hij is erg intuïtief en kan daarom soms temperamentvol, dwingend, misschien zelfs dwang- matig zijn om zijn doelen te bereiken. Rob wordt enthousiast van een team mensen die de gap tussen zijn betere en mindere kwaliteiten aanvullen. Constant is hij op zoek naar de groei van Blosh, maar ten alle tijden staat deze groei in dienst van een goed commercieel eindresultaat.

EDWIN OUDSHOORN
Handgemaakte stukken, tijdloze vakmanschap en een aangeboren gevoel voor drama, zijn hand- tekeningen van het werk van Edwin Oudshoorn. Eerder presenteerde hij zijn collecties tijdens de Couture week in Parijs en bij o.a. het Rijksmuseum in Amsterdam. Op Amsterdam Fashion Week zal Edwin zijn nieuwste collectie presenteren.

Het Keys to Success Ticket omvat:

• Je bent te gast bij hét mode event van Nederland. • U geniet van heerlijke hapjes en drankjes.
• Je woont een dynamisch programma bij met ‘Short Talks’ van bijzondere sprekers.
• Je woont de exclusieve catwalkshow bij.
• Je maakt kennis met interessante nieuwe relaties binnen en buiten de mode-industrie. Arrangement ticket: €125.- (excl. BTW)

Check het KEYS TO SUCCESS programma en inschrijving via de onderstaande banner: