Congres Consumententrends * Korting voor relaties IS WORKS

Op 22 en 23 november vindt Consumententrends voor de 17e keer plaats. IS WORKS is erbij ( ik spreek op 23 november ) en hoopt je te mogen verwelkomen bij het landelijke trendcongres voor inspiratie, inzicht en innovatie. 

Korting, hotelovernachting en diner voor IS WORKS relaties
Consumententrends bestaat uit 2 dagen, verdeeld in 4 trendblokken. Neem een kaart af voor het volledige congres en profiteer, als relatie van IS WORKS, van € 100 extra korting. (€ 1699,- ipv € 1799) Bovendien ontvang je voor de tussenliggende nacht een hotelovernachting en diner op Landgoed Drakenburg Baarn.

Je kunt je ook voor afzonderlijke trendblokken inschrijven, hieronder volgt een overzicht + prijzen. Het is ook mogelijk een kaart voor 4 trendblokken te delen met collega’s! :

TRENDBLOK 1 | Van trends naar innovatie | Pre-seminar 22 november 9.30 – 12.30 uur € 599,-
Leer hoe je trends herkent en analyseert en wat de impact van trends op je eigen producten en diensten is. Of je nu trendvolger of trendsetter bent, na deze ochtend kun je zelf met trends aan de slag.

TRENDBLOK 2 | De veranderende consument | Middag seminar 22 november 12.30 – 17.30 uur € 599,-
Hoor alles over succesvolle retail van de toekomst; trends in FMCG of kies voor de consumentenarena speciaal voor B2C dienstverleners. Ga zelf in gesprek met de consument: in drie rondes hoort u wat consumenten echt bezighoudt als het gaat om klantgerichtheid. Juist dienstverleners in de B2C kunnen zich onderscheiden op excellent klantcontact.

TRENDBLOK 3 | Meest relevante trends | Ochtend seminar 23 november 09.30 – 12.30 uur € 599,-
Duurzaam, communicatie en transparantie komen aan bod. Kies vervolgens voor 2 TrendTafels met een workshop o.a. over Fashion, Co-creatie, Mobile&App Marketing, Neuromarketing of Design.

TRENDBLOK 4 | Masterclass: De Toekomst | 23 november 13.30 – 17.00 uur € 699,-
Carl Rohde & Friends nemen je mee naar de Coolest Worldwide Trends, trends die nu al aantrekkelijk en inspirerend zijn voor een kleine groep, en binnen afzienbare tijd zullen uitgroeien tot belangrijke trends voor grote groepen consumenten. In kleine groepen ga je samen met Cool Hunters zelf op zoek naar trends in jouw branche. Met de input van Carl Rohde vertalen we de internationale trends naar praktische tips voor Nederlandse organisaties. Je creëert tijdens deze Cool Hunt zelf waardevolle content voor je eigen organisatie, met trends die je de volgende dag al in je eigen werk kan gebruiken.

Website: http://bit.ly/R1LHVN

INSCHRIJVEN: Vermeld svp boekingscode IS777 om de IS WORKS korting te ontvangen.

IS hoopt je te zien op 22 en 23 november op Landgoed Drakenburg Baarn!