Koop nu jouw ticket voor trend presentatie Creativism: een co-creatie van Trendforecaster Jan Agelink en Talent Recruiter Isrid van Geuns. Wij voelen heel sterk dat een kompas voor inspiratie en innovatie veel minder gaat om product trends en veel meer om het blootleggen van (business) modellen, structuren en gedachtegoed!

Koop nu jouw ticket via Eventbrite.

Met deze ‘visionary guide’ presentatie richten wij ons daarom op consumenten trends en ‘system change’ en spreken wij met name managers en richting gevers in de fashion en retail industrie aan om hen inspiratie te geven en future scenario’s te schetsen.

Op eigenlijk alle aspecten van de maatschappij heeft de digitale omwenteling een ‘disruptive effect’. Er is een gevoel van creatieve woede in de wereld van de consument én de creative branche. Mode, design en brands pakken dit gevoel op en zetten zich in voor inclusiviteit en diversiteit. Als merk is het belangrijk dat je je bezig houdt met het vormen van een community én een platform waar jouw consument zijn verhaal kan delen met elkaar en met jou ( het merk ) Circulair denken en produceren is een leidend gegeven in product ontwikkeling. Kunstmatige intelligentie gaat voor een revolutie zorgen in ons leven. De deel economie groeit waarin consumenten zelf platte democratische initiatieven oprichten die relevant zijn voor energie, mobiliteit, dienstverlening maar ook voor productontwikkeling en retail. Hoe ga je als bedrijf en merk om met deze ontwikkelingen in consumenten behoeften en systemen?

Jan Agelink maakt al 17 jaar innovatieve én praktische trend forecasts voor de lifestyle-,mode- en designindustrie. Zijn trend-services zijn altijd op maat gemaakt ; relevante trends worden geanalyseerd en vertaald in duidelijke, overzichtelijk gedefinieerde thema’s die perfect aansluiten op jouw business.
Buro jantrendman ( jantrendman.com ) levert waardevolle, inspirerende tools voor het versterken van je bedrijfsstrategie.

Isrid van Geuns is eigenaar van recruitment en consultancy studio’s IS WORKS ( isworks.nl ) en
IS BOUTIQUES ( isboutiques.com )waarmee zij zich specialiseert in het vinden en verbinden van talent in de fashion en luxury industrie. Tevens is Isrid moderator, dagvoorzitter en organisator van events of bijeenkomsten om mensen met elkaar en met een bepaald product, merk of concept kennis te laten maken.

Restaurant Bureau ( caferestaurantbureau.nl ) is gevestigd in de voormalige installatieruimte op de rooftop van
B. Amsterdam ; een startup walhalla waar veel innovatieve concepten het licht zien. De groene oase annex terras op het dak met heel veel eetbaar groen is een project van de guru’s die ieder dak omturnen tot een urban green paradijs: De Dakdokters en GrownDownTown.

B. Amsterdam beschikt over een ruim parkeerdek en de eerste 2 uur zijn gratis.

Programma

09.30 -10.00 Inloop
10.00 – 11.30 Creativism inleiding en trend presentatie
11.30 – 13.00 Lunch & talks