Deloitte Masterclass

Het Deloitte Ladies Open maakt onderdeel uit van de Ladies European Tour, het hoogste professionele circuit voor vrouwelijke golfers in Europa. Het toernooi, met een prijzengeld van €37.500 voor de nummer 1, speelde zich dit jaar in juni af op golfclub The International in Amsterdam. Accountants- en adviesbureau Deloitte is sinds 2010 partner van het Deloitte Ladies Open en titelsponsor voor de 4e keer dit jaar.

Deloitte en ABN-AMRO organiseren een serie Masterclasses voor vrouwelijke ondernemers en bestuurders in de regio Amsterdam. Tijdens dit Ladies Open werd een Ladies Only Masterclass georganiseerd met als thema: Co-Creatie. Samen met Dertje Meijer – CEO Havenbedrijf Amsterdam was ik uitgenodigd om binnen deze masterclass bijeenkomst over dit thema te spreken.

Naast het feit dat verbindingen zien en creëren, netwerken en co-creatie onderwerpen zijn waar ik graag over spreek en vertel, heb ik ook een sterke connectie met de golfsport. Eerder – van 1995-2000 was ik namelijk eigenaar van golfkleding bedrijf IS for golf ! Een van de belangrijke en mooie zaken in golf is het sociale aspect: Met je vrienden maar ook onbekenden, klanten of jouw collega’s de baan in gaan en proberen een mooie dag te beleven. Er zijn een paar dingen die je nodig hebt om ook goed te scoren: concentratie, focus, strategisch denken, off course management zoals dat in golf heet, en resultaatgericht handelen. Elementen die ook naar voren komen bij ondernemen.