ISpiration presentation at DECO

Op 7 januari j.l. (2013) had ik de eer om de Nieuwjaars kick-off vorm te geven voor de aangesloten retailers van DECO. Met groot plezier trakteerde ik deze ondernemers op mijn ISpiration presentatie waarbij mijn focus lag op een aantal ‘mooie wensen’, prachtige voorbeelden, inzichten en daarbij ook richtlijnen voor ‘ondernemerschap in verbinding’ voor het nieuwe jaar.

Bij DECO zijn 130 winkels aangesloten, die geheel zelfstandig zijn en actief in het midden-hoogsegment. Ze zijn verdeeld over twee formules die DECO hanteert: Leaders in Style zijn retailers in mannenmode en de Authentic Basis Stores zijn gespecialiseerd in jeans. DECO biedt haar leden onder meer merkanalyses, maandanalyses en een unieke benchmark, waarmee resultaten zeer nauwkeurig gevolgd en ook vergeleken kunnen worden.

Samenwerken en innovatie zijn de sleutelwoorden. Wie met een kritisch oog naar zijn onderneming durft te kijken en de samenwerking opzoekt met andere succesvolle ondernemers, kan zich juist nu sterk onderscheiden. Deco onderscheidt zich als retail service-organisatie met ideeën en oplossingen waarmee zelfstandig ondernemers optimaal kunnen blijven presteren in het huidige economische klimaat.