New website & online identity for Fashion&Museum District Amsterdam

IS WORKS is sinds april 2012 officieel partner in het bestuur en marketing team van het Fashion & Museum District Amsterdam (FMD). Ik zal me in mijn rol met name richten op online branding en storytelling en het connecten met- en recruiten van brandpartners.

I AMsterdam
Het Fashion & Museum District is in mijn ogen een van de meest exclusieve en high-level wijken in Amsterdam waarin veel meer authentieke beleving en (aantrekkings)kracht in zit dan er nu uitkomt. Dit project is me dan ook op het lijf geschreven omdat Amsterdam mijn stad is, retail-mode-lifestyle-kunst en cultuur mijn aandacht heeft en ‘last but not least’: IS WORKS brengt mensen en bedrijven samen. Vanuit dat principe begeleid ik het proces dat daaruit kan ontstaan: nieuwe energie, team-spirit, innovatie en bijzondere businessmodellen. Ik ben er heel trots op dat het bestuur van het FMD voor IS WORKS heeft gekozen als partner en inspirator in dit citymarketing project en tevens businessmodel. De diversiteit aan ondernemingen en retail (shops, musea, hotels etc.) inspireert mij enorm en deze wijk verdient het om inspirerend en authentiek ‘op de kaart gezet’ te worden!

Nieuw online identity
De laatste maanden heb ik hard gewerkt aan een nieuwe online identity voor het FMD dat de winkels, de musea en hotels in dit gebied representeert maar vooral ook de creatieve ondernemende spirit en diversiteit van het district verbeeldt. We willen er toeristen, bezoekers maar ook de Amsterdammer mee aanspreken! Samen met RedBananaWeb (design) en Webtopia (realisatie webpage) heb ik het concept voor het logo en de website uitgewerkt. Zie hier het resultaat waar het FMD en IS WORKS erg trots op is!

Social
Ook de Facebook en Twitter pagina’s kregen een facelift en het FMD verwelkomt jou graag als follower. Er staan mooie, inspirerende events en samenwerkingen op het programma waar je dan strak van op de hoogte blijft en we zijn prachtige, luxe kado’s en aanbiedingen aan het verzamelen als give-aways voor onze followers.

Zie ook mijn eerdere post over dit nieuwe project van IS WORKS.