NOOSA-Amsterdam

September 2013: NOOSA – Amsterdam has chosen for IS WORKS to be their exclusive recruitment partner. 

NOOSA-Amsterdam is een vernieuwend accessoire-merk waarmee vrouwen hun outfit persoonlijk en betekenisvol maken. NOOSA ontwikkelt en produceert accessoires, waarbij gezocht wordt naar natuurlijke, echte materialen. Uniek aan het concept zijn de chunks, ornamenten die de riemen, armbanden, shawls, slippers, tassen en wallets voorzien van een eigen verhaal en uitstraling. Alle chunks hebben hun eigen betekenis, het zijn directe vertalingen van symbolen uit verschillende culturen en worden handmatig en fair trade geproduceerd, met als productielanden onder andere Nepal en Peru.

In 2013 is het eigengereide NOOSA-Amsterdam 30 medewerkers sterk en zijn haar producten in ruim vijfhonderd boetieks verkrijgbaar in binnen- en buitenland. Het bedrijf en de omzet groeit explosief, met name in het buitenland (o.a. Duitsland, Australië en Denemarken).

Ook de productportfolio groeit, en behelst inmiddels riemen, armbanden, slippers, shawls, tassen en wallets en natuurlijk de chunks. De plannen voor verdere uitbreiding van producten zijn ambitieus.

September 2013: In verband met deze groei zoek ik momenteel een productmanager. Bij voorkeur met een basis in de FMCG retail business (fast moving consumer goods) sector (HEMA, V&D etc) maar met een sterk ontwikkeld en tastbaar merkgevoel. Ervaren met leer en leerbewerking en een sterk leveranciers netwerk hierin zijn een pre. Voor meer informatie kan je contact opnemen per mail: isrid@isworks.nl