WEHKAMP.NL

September 2015: WEHKAMP.NL has chosen for IS WORKS to be one of their recruitment partners

wehkamp.nl is het grootste warenhuis van Nederland op het gebied van online winkelen. Per jaar heeft wehkamp.nl ruim 122 miljoen bezoekers. Met een bestand van circa 1,7 miljoen vaste klanten en ruim 7 miljoen zendingen per jaar is het bedrijf één van de grootste verzenders van pakjes in Nederland.

wehkamp.nl is een eigenzinnig bedrijf: door de positie die zij innemen op de online-retail markt maar ook door de koers die ze varen. Die koers is doelgericht en creatief. Met een scherpe focus op resultaat zoeken hun medewerkers altijd naar creatieve oplossingen en mogelijkheden. En dat doen zij op een manier waarbij men elkaar zonder omwegen respectvol aanspreekt op positieve en negatieve zaken. Dat past helemaal bij IS WORKS!

Zij  verrassen hun klanten! Dit doen ze door innovatief te zijn en voorop te lopen als het gaat om (internet)ontwikkelingen, assortimentssamenstellingen en service. Maar Wehkamp wordt ook verrast! Hun medewerkers werken vernieuwend en zijn daardoor altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen die passen bij het merk. Ze zijn ook nieuwsgierig: ze stellen kritische vragen, willen van alles weten over de bedrijfsprocessen en komen met nieuwe invalshoeken die ons positief verrassen. Dit kunnen zij dan doorvertalen naar de klant. Een continu proces van innovatie.

wehkamp.nl is als echte online retailer scherp en gedreven. Zij houden onze omgeving goed in de gaten en spelen direct in op marktontwikkelingen en actuele gebeurtenissen. Daarnaast is iedereen erg gedreven om samen goede resultaten te behalen. Wanneer het nodig is, schakelt iedereen dan ook een tandje bij. In veel functies is parttime werken mogelijk, zij vinden een goede balans tussen werk en privé namelijk ook belangrijk.